NÆSTE
Alle
Alle
fodbold
Tennis
Basketball
NHL Ishockey
Rugby Union
Snooker
Volleyball
Forrige
Næste
Forrige
Næste

  • Vores højdepunkter

   • EM kvalifikationskampe EM kvalifikationskampe
    Fredag byder på en masse EM-kvalifikationskamp som du allerede nu kan sætte spil på. Danmark er desværre ikke til at find her, da det skyldes at vi spiller mod Frankrig, og da Frankrig afholder europamesterskaberne i 2016, er der ikke nogle point at spille om i denne kamp, og det bliver blot en test kamp for Olsen og Co. her!
   • Golf - Trophee Hassan II - 26. - 29. marst Golf - Trophee Hassan II - 26. - 29. marst
    Golfeliten stimler i disse dage sammen i Morocco, når European Tour drager til turneringen Trophee Hassan II. Golf du Palais Royal i byen Agadir danner ramme om turneringen, der finder sted fra den 26.-29. marts. Turneringen fik sin opstart tilbage i 1971, men det er først siden 2010, at den fik en plads på European Tour. Sidste år kunne spanske Alejandro Cañizares kalde sig vinder af turneringen foran engelske Andy Sullivan. Du skal spille med her!
   • WTA Miami - 25 marst - 05. april WTA Miami - 25 marst - 05. april
    Kvindernes WTA Tour besøger i dagene den 25. marts til 5. april Tennis Center at Crandon Park i Miami, hvor den prestigefyldte turnering Miami Open går løs. Kvindetennis i allerhøjeste klasse vil være på programmet, når nogle af verdens største stjerner mødes i glamourøse Miami. Du kan spille med på alle kampende her!
   • Danske Netbetaling Danske Netbetaling
    Har du konto hos Danske Bank, så kan du anvende Danske Netbetaling ved Sportingbet.dk. Beløbet trækkes direkte fra din bankkonto og krediteres din spillekonto indenfor få minutter. Der er ingen gebyrer i forbindelse med denne indbetalingstype. Du finder Danske Netbetaling under "Indbetaling" i toppen af siden.
  • Kupon
  • Mine væddemål

  Din spillekupon er tom. For at lave et væddemål skal du blot klikke på ethvert odds. For hjælp, venligst kontakt os.

  Kundeservice:

  Vores danske kundeservice vil være tilbage lørdag d. 28. marts. Hvis du har spørgsmål til os, så send os en mail, så vender vi retur til dig i løbet af lørdag. I mellemtiden kan du få begrænset hjælp af vores engelske medarbejdere på chat og telefon.

  Mvh
  Sportingbet Kundeservice

  LIVEBETTING

  Om Sportingbet

  Siden vi lancerede Sportingbet i 1998, er vi blevet et af Verdens førende online betting udbydere, der opererer i 26 lande og har over 700.000 aktive kunder over hele Verden. Gør som dem og spil hos os, men først skal du lige vide hvorfor…

  • Sportsbetting

   Med over 8.000 forskellige spillemuligheder hver eneste dag blandt 30 forskellige sportsgrene, er sportsbetting hvor vi er aller stærkest. Vores sportsbook tilbyder gode odds til at spille på fodbold, tennis, basketball, håndbold, ishockey og meget mere.

   Hvis der er en kamp, så kan du højst sandsynligt spille på den.

   Statistikker

   Hold øje med kampe og resultater ved brug af vores livescore. Hvis du vil have de seneste stillinger, overblik over topscorere, eller de seneste statistikker over en spiller eller et hold, så har vi en dedikeret side med statistik som hjælper dig me dat placere et bedre spil.

  • Livebetting

   Spil på in:play på over 300 markeder på en enkelt kamp med vores unikke livebetting platform. Vi er stolte over at kunne tilbyde livebetting 24 timer i døgnet på Premier League, Champions League, Europa League såvel som alt det bedste landsholdsfodbolden. Med alt det der sker i hver enkelt tenniskamp, har vi en masse markeder på live tennis betting på alle kampe fra WTA og ATP turneringerne. Spil på næste parti, næste point samt endnu mere. Alle kommende in:play begivenheder, på dine favorit sportsgrene bliver vist I vores in:play betting kalender.

   Ny til sportsbetting?

   Så vil du helt sikkert kunne gøre brug af vores betting ordliste som forklarer en masse spiltyper samt almindelige betting udtryk.

  • Sportingbet hjælp og support

   Hvis du skulle have brug for hjælp eller support, så har vi ved Sportingbet et prisvindende og dedikeret kundeservice center i Dublin, som giver dig en flersproget 24-timers service i Dublin. Live chat og emails er bare et enkelt klik væk og du kan altid fange os. Vores FAQ hjælp og support er et værdifuldt område for vores kunder.

   Vores licens og din tryghed

   Sportingbet er licenseret til acceptere elektroniske væddemål under vores licens der haves af Interactive Sports (C.I.) Limited i Danmark hos Spillemyndigheden. Læs mere om vores regler og vilkår og betingelser.

  Betaling

  • Money Bookers
  • Visa
  • Maestro
  • Mastercard
  • Danske Netbetaling

  Myndigheder

  Sportingbet.dk har licens hos Spillemyndigheden i Danmark. © 2015 Interactive Sports (C.I.) Limited. Alle rettigheder forebeholdes.

  Advarsel: Spil indbærer en risiko. Ved at spille på denne hjemmeside, er der risiko for at du taber penge, eller bliver ramt af psykiske problemer.
  Alt spil er på eget ansvar. Alle der opretter en konto SKAL være minimum 18 år.