NÆSTE
Alle
Alle
fodbold
Tennis
Basketball
Håndbold
Ishockey
NHL Ishockey
Volleyball

  • Vores højdepunkter

   • WTA Miami - 25 marst - 05. april WTA Miami - 25 marst - 05. april
    Kvindernes WTA Tour besøger i dagene den 25. marts til 5. april Tennis Center at Crandon Park i Miami, hvor den prestigefyldte turnering Miami Open går løs. Kvindetennis i allerhøjeste klasse vil være på programmet, når nogle af verdens største stjerner mødes i glamourøse Miami. Du kan spille med på alle kampende her!
   • Arsenal v Liverpool – Lørdag kl. 13.45 Arsenal v Liverpool – Lørdag kl. 13.45
    Vi blænder op for et vaskeægte topbrag i engelsk fodbold, når Arsenal i ligaens 31. spillerunde tager imod Liverpool på Emirates Stadium i London. Både hjemmeholdet og gæsterne må anses som værende rimeligt flyvende i Premier League, og på den baggrund vil det blive interessant at se, hvordan de to mandskaber vil være spillende over for hinanden. Spil med på kampen her!
   • Manchester Utd. v Aston Villa – Lørdag kl. 16.00 Manchester Utd. v Aston Villa – Lørdag kl. 16.00
    Manchester United har for alvor sat jagten ind på Champions League-billetter, og holdet har da også i perioder vist skræmmende styrke, blandt andet da holdet tævede Tottenham med 3-0. Hvis drømmen om Europa skal blive til virkelighed, så skal der tre point på kontoen i dag mod Aston Villa. Spil med på kampen her!
   • Chelsea v Stoke – Lørdag kl. 18.30 Chelsea v Stoke – Lørdag kl. 18.30
    I kun en ud af Chelsea og Stokes seneste ti interne kampe er det Stoke, der har trukket kampens længste strå. Denne noget lunkne statisik de har i Premier Leagues 31. spillerunde mulighed for at gøre noget ved, når opgøret mellem de to skal afgøres på Stamford Bridge i London. José Mourinho og hans blåklædte Chelsea-mandskab har sat kursen efter guldet i den bedste engelske fodboldrække, og med yderst få nederlag i den indeværende sæson tyder meget på, at det kan lykkes dem, hvis de knokler på indtil deres allersidste kamp den 24. maj. Spil med på kampen her!
   • Danske Netbetaling Danske Netbetaling
    Har du konto hos Danske Bank, så kan du anvende Danske Netbetaling ved Sportingbet.dk. Beløbet trækkes direkte fra din bankkonto og krediteres din spillekonto indenfor få minutter. Der er ingen gebyrer i forbindelse med denne indbetalingstype. Du finder Danske Netbetaling under "Indbetaling" i toppen af siden.
  • Kupon
  • Mine væddemål

  Din spillekupon er tom. For at lave et væddemål skal du blot klikke på ethvert odds. For hjælp, venligst kontakt os.

  LIVEBETTING

  Om Sportingbet

  Siden vi lancerede Sportingbet i 1998, er vi blevet et af Verdens førende online betting udbydere, der opererer i 26 lande og har over 700.000 aktive kunder over hele Verden. Gør som dem og spil hos os, men først skal du lige vide hvorfor…

  • Sportsbetting

   Med over 8.000 forskellige spillemuligheder hver eneste dag blandt 30 forskellige sportsgrene, er sportsbetting hvor vi er aller stærkest. Vores sportsbook tilbyder gode odds til at spille på fodbold, tennis, basketball, håndbold, ishockey og meget mere.

   Hvis der er en kamp, så kan du højst sandsynligt spille på den.

   Statistikker

   Hold øje med kampe og resultater ved brug af vores livescore. Hvis du vil have de seneste stillinger, overblik over topscorere, eller de seneste statistikker over en spiller eller et hold, så har vi en dedikeret side med statistik som hjælper dig me dat placere et bedre spil.

  • Livebetting

   Spil på in:play på over 300 markeder på en enkelt kamp med vores unikke livebetting platform. Vi er stolte over at kunne tilbyde livebetting 24 timer i døgnet på Premier League, Champions League, Europa League såvel som alt det bedste landsholdsfodbolden. Med alt det der sker i hver enkelt tenniskamp, har vi en masse markeder på live tennis betting på alle kampe fra WTA og ATP turneringerne. Spil på næste parti, næste point samt endnu mere. Alle kommende in:play begivenheder, på dine favorit sportsgrene bliver vist I vores in:play betting kalender.

   Ny til sportsbetting?

   Så vil du helt sikkert kunne gøre brug af vores betting ordliste som forklarer en masse spiltyper samt almindelige betting udtryk.

  • Sportingbet hjælp og support

   Hvis du skulle have brug for hjælp eller support, så har vi ved Sportingbet et prisvindende og dedikeret kundeservice center i Dublin, som giver dig en flersproget 24-timers service i Dublin. Live chat og emails er bare et enkelt klik væk og du kan altid fange os. Vores FAQ hjælp og support er et værdifuldt område for vores kunder.

   Vores licens og din tryghed

   Sportingbet er licenseret til acceptere elektroniske væddemål under vores licens der haves af Interactive Sports (C.I.) Limited i Danmark hos Spillemyndigheden. Læs mere om vores regler og vilkår og betingelser.

  Betaling

  • Money Bookers
  • Visa
  • Maestro
  • Mastercard
  • Danske Netbetaling

  Myndigheder

  Sportingbet.dk har licens hos Spillemyndigheden i Danmark. © 2015 Interactive Sports (C.I.) Limited. Alle rettigheder forebeholdes.

  Advarsel: Spil indbærer en risiko. Ved at spille på denne hjemmeside, er der risiko for at du taber penge, eller bliver ramt af psykiske problemer.
  Alt spil er på eget ansvar. Alle der opretter en konto SKAL være minimum 18 år.