Roy and Ray's Dinero 2014

SPIL PÅ SPORT OG CASINO FRA NU OG INDTIL JUNI OG TJEN OP TIL 32.000 DKK!

KLIK NEDENFOR FOR AT TILMELDE DIG KAMPAGNEN

Samba Skillinger

  • Vores højdepunkter

   • Norwich v Liverpool–Søndag kl. 13:00 Norwich v Liverpool–Søndag kl. 13:00
    Liverpool vandt en enormt vigtig kamp over Manchester City i sidste runde der måske har sikret dem mesterskabet. I denne runde tager de til Norwich for at spille om endnu 3 vigtige point. Norwich har ikke vundet en kamp i de tre sidste runder og ligger kun lige over nedrykningsstregen. Tror du Liverppol vinder som ventet eller er Norwich for sultne efter ensejr? Spil med hos Sportingbet!
    1/x/2 [?]
    Hjemme Uafgjort Ude
    Singler og opefter accepteres
    Norwich v Liverpool
   • Atletico Madrid v Chelsea–Tirsdag D. 22.4 kl. 20:45 Atletico Madrid v Chelsea–Tirsdag D. 22.4 kl. 20:45
    Atletico Madrid vandt overraskende samlet over Barcalona. Nu møder de i Champions League semifinalen Chelsea. Et Chelsea hold der var forventet at gå videre. Hvem tror du vinder en første semifinale? Spil med her hos Sportingbet!
   • Real Madrid v Bayern München–Onsdag D. 23.4 kl. 20:45 Real Madrid v Bayern München–Onsdag D. 23.4 kl. 20:45
    Real Madrid tager hjemme imod tyske Bayern München. Real madrid har været meget overbevisende i sæsonens Champions League men Bayern München har besejret blandt andet Manchester City på deres vej. Måske vi skal have en tyske sejr? Eller tror du Real Madrid vinder? Spil med her hos Sportingbet!
    1/x/2 [?]
    Hjemme Uafgjort Ude
    Real Madrid v Bayern München
   • Danske Netbetaling Danske Netbetaling
    Har du konto hos Danske Bank, så kan du anvende Danske Netbetaling ved Sportingbet.dk. Beløbet trækkes direkte fra din bankkonto og krediteres din spillekonto indenfor få minutter. Der er ingen gebyrer i forbindelse med denne indbetalingstype. Du finder Danske Netbetaling under "Indbetaling" i toppen af siden.
   • VM i Brasilien VM i Brasilien
    Søger du efter et godt odds på VM, og gerne vil sætte dine væddemål allerede nu mens odds er høje, så skulle du tag og se med her. Du kan fx. Spille på vinderne af VM, hvem når finalen eller VM top score. Vi tilbyder odds på en lang række VM markeder allerede nu, så hvorfor ikke tag et kig, og se for dig selv, måske du falder over et godt odds. Se mere her!
  Spillekupon

  Din spillekupon er tom. For at lave et væddemål skal du blot klikke på ethvert odds. For hjælp, venligst kontakt os.

  Ny hos Sportingbet? Åbn en konto.

  Spillekupon er 0 udvalg
  Vælg alle Fjern alle
  LIVEBETTING

  Om Sportingbet

  Siden vi lancerede Sportingbet i 1998, er vi blevet et af Verdens førende online betting udbydere, der opererer i 26 lande og har over 700.000 aktive kunder over hele Verden. Gør som dem og spil hos os, men først skal du lige vide hvorfor…

  • Sportsbetting

   Med over 8.000 forskellige spillemuligheder hver eneste dag blandt 30 forskellige sportsgrene, er sportsbetting hvor vi er aller stærkest. Vores sportsbook tilbyder gode odds til at spille på fodbold, tennis, basketball, håndbold, ishockey og meget mere.

   Hvis der er en kamp, så kan du højst sandsynligt spille på den.

   Statistikker

   Hold øje med kampe og resultater ved brug af vores livescore. Hvis du vil have de seneste stillinger, overblik over topscorere, eller de seneste statistikker over en spiller eller et hold, så har vi en dedikeret side med statistik som hjælper dig me dat placere et bedre spil.

  • Livebetting

   Spil på in:play på over 300 markeder på en enkelt kamp med vores unikke livebetting platform. Vi er stolte over at kunne tilbyde livebetting 24 timer i døgnet på Premier League, Champions League, Europa League såvel som alt det bedste landsholdsfodbolden. Med alt det der sker i hver enkelt tenniskamp, har vi en masse markeder på live tennis betting på alle kampe fra WTA og ATP turneringerne. Spil på næste parti, næste point samt endnu mere. Alle kommende in:play begivenheder, på dine favorit sportsgrene bliver vist I vores in:play betting kalender.

   Ny til sportsbetting?

   Så vil du helt sikkert kunne gøre brug af vores betting ordliste som forklarer en masse spiltyper samt almindelige betting udtryk.

  • Sportingbet hjælp og support

   Hvis du skulle have brug for hjælp eller support, så har vi ved Sportingbet et prisvindende og dedikeret kundeservice center i Dublin, som giver dig en flersproget 24-timers service i Dublin. Live chat og emails er bare et enkelt klik væk og du kan altid fange os. Vores FAQ hjælp og support er et værdifuldt område for vores kunder.

   Vores licens og din tryghed

   Sportingbet er licenseret til acceptere elektroniske væddemål under vores licens der haves af Interactive Sports (C.I.) Limited i Danmark hos Spillemyndigheden. Læs mere om vores regler og vilkår og betingelser.

  Betaling

  • Money Bookers
  • Visa
  • Maestro
  • Mastercard
  • Danske Netbetaling

  Myndigheder

  Sportingbet.dk har licens hos Spillemyndigheden i Danmark. © 2014 Interactive Sports (C.I.) Limited. Alle rettigheder forebeholdes.

  Advarsel: Spil indbærer en risiko. Ved at spille på denne hjemmeside, er der risiko for at du taber penge, eller bliver ramt af psykiske problemer.
  Alt spil er på eget ansvar. Alle der opretter en konto SKAL være minimum 18 år.